Slip for at tage medicin for slidgigt i ryggen

Slidgigt i ryggen kan være en utrolig ubehagelig lidelse. For nogle betyder det, at de ikke kan sidde, gå eller stå uden at have smerter. Lidelsen griber derfor rigtig meget ind i ens hverdag. Mange er nødt til at tage smertestillende piller som morfin for at kunne komme gennem dagen. Hvis man ikke ønsker at tage medicin, har akupunktur også vist sig at være en effektiv behandling af slidgigt i ryggen. 

Den danske akupunkturklinik Acunova har udviklet en meget effektiv akupunkturmetode. Metoden bygger på traditionel kinesisk akupunktur og akupunkturpunkter, som Acunova selv er fundet frem til. Metoden er så effektiv, at man ved efter bare fem behandlingsgange, om den virker på en.

Efter fem akupunkturbehandlinger kan det altså for nogle være slut med at tage medicin på grund af slidgigt i ryggen. Nogle bliver nemlig helt smertefrie efter bare fem behandlinger. Man får typisk de fem behandlinger fem dage i træk. Det er derfor meget hurtigt, man ved, om akupunktur virker for en. Nogle får færre smerter, men bliver ikke smertefrie af de fem behandlinger. Så får de selvfølgelig nogle flere. Der er desværre også nogle, der ikke reagerer på akupunkturen. Hvis man ikke har mærket en forbedring efter fem gange, bør man stoppe behandlingen.