Akupunktur kan afhjælpe slidgigt

Slidgigt er en forfærdelig lidelse, der kan forringe livskvaliteten i stor stil. Lidelsen, der giver ondt i ryggen, kommer af at en eller flere bruskskiver i rygsøjlen er revnet. Det hele forværres efterfølgende af at musklerne omkring dette bliver spændte og smertefulde. Normale læger kan stille diagnosen med røntgen eller MR-scanning. Men de lægefaglige bøger er af den overbevisning, at man ikke rigtigt kan behandle slidgigten, men blot lindres med smertestillingen medicin. Dette er alle dog ikke enige i.

Hos Boel Akupunktur mener de at kunne gøre meget for folk med slidgigt. Her anbefaler de først og fremmest at holde ryggen fysisk aktiv. Desuden mener de at kunne forbedre situationen med Akupunktur-behandlinger. Dette er anvendelse af nåle i en række akupunkturpunkter startet som behandlingsmetode fra Kina og andre dele af Fjernøsten

Boel Akupunktur mener at kunne gøre hverdagen lettere og dermed forbedre livskvaliteten med Akupunktur-behandlinger. Fra at have store problemer med blot at komme op af stolen eller ud af sengen, kan blot et par behandlinger med Akupunktur fjerne smerterne så meget at dette giver bedre nattesøvn. Mere søvn giver mere energi om dagen og dermed får patienten mulighed for at holde sig fysisk aktiv. En god ring er startet. Læs mere om mulighederne på http://acunova.dk//slidgigt-i-ryggen/.