Behandling af rygsmerter med akupunktur

Rigtig mange danskere går i dag rundt med ondt i ryggen. Det kan der være lige så mange årsager til, som der er patienter. Men fælles er det, at det er et meget generende fænomen, og i nogle tilfælde kan smerterne være så slemme, at patienten er ude af stand til at udføre almindelige opgaver i hverdagen. 

Hos Boel Akupunktur ser vi mange patienter med rygsmerter. Vi tilbyder blandt andet behandling af hold i ryggen med kinesisk akupunktur. Hold i ryggen kan være et udtryk for mange ting og er sådan set bare en fællesbetegnelse for rygsmerter, som er opstået pludseligt. Vi har mulighed for at gå ind og behandle på disse smerter ved at indsætte de meget tynde akupunkturnåle i de påvirkede områder. Hos os vil vi se resultaterne kort tid inde i behandlingsforløbet!

Boel Akupunktur er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vi har stor succes med at behandle patienter med ondt i ryggen. Vil du læse mere om, hvilken slags rygsmerter, vi kan hjælpe med, så klik ind på AcuNovas hjemmeside. Her kan du selvfølgelig også få mere information om vores klinikker. Du kan også vælge at ringe til os for at få en uforpligtende snak om din situation!