Akupunktur mod rygsmerter

Rigtig mange danskere går rundt med rygsmerter af forskellig art, og hos nogle skyldes det, at de har slidgigt i ryggen. Det er meget varierende, hvor stærke smerter man oplever i forbindelse med slidgigten, men hos nogle kan det være så slemt, at de bliver begrænset i deres hverdag og ikke kan udføre diverse dagligdagsopgaver. På http://acunova.dk//slidgigt-i-ryggen/ kan du læse meget mere om tilstanden, symptomerne og behandlingsmulighederne. 

Boel Akupunktur er en af Europas førende klinikker inden for traditionel og moderne kinesisk akupunktur, og vi har stor succes med at behandle patienter med rygsmerter og slidgigt i ryggen. Ved at anvende de små, tynde nåle på specifikke områder af kroppen kan vi opnå en stor smertelindring hos patienten. Vi behandler altså rygsmerter uden brug af medicin og krav om lange, krævende træningsforløb. 

Er du blevet interesseret i at lære mere om akupunktur, eller vil du vide mere om, hvordan vi kan behandle rygsmerter, så klik ind på AcuNovas hjemmeside. Her finder du masser af information om os som klinik, vores behandlingsmetoder og vores muligheder for at hjælpe dig. Du kan også høre nogle af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan de har oplevet behandlingsforløbet, og hvilke resultater de har opnået. Vi glæder os til at høre fra dig!