Prøv akupunktur mod rygsmerter

De fleste har oplevet at have ondt i ryggen. For mange er smerterne ikke så kraftige, eller de forsvinder igen efter en kort periode. Men for nogle er det et tilbagevendende problem, eller endda en kronisk lidelse, som kan give store gener i hverdagen. Det gælder smerter i alle områder af ryggen, men særligt er lændesmerter meget udbredt i det danske samfund.

Der findes en lang række årsager til, at man kan få ondt i ryggen. Hos Boel Akupunktur vil vi gerne hjælpe dig, uanset hvad dine problemer skyldes. Vi tilbyder alternativ behandling af rygsmerter, og vi vil se tydelige og hurtige resultater – helt uden brug af operationer, lange træningsforløb eller stærk smertestillende medicin. Vores behandlere har mange års erfaring med akupunktur og møder dig i øjenhøjde, så I sammen kan finde den behandling, der bedst passer til dig og din situation.

På http://acunova.dk/ kan du læse meget mere om Boel Akupunktur og vores behandlingsmetoder. Kort sagt anvender vi en moderne form for akupunktur til behandling af en lang række lidelser, og vi er en af Europas førende klinikker på området. Klik ind på hjemmesiden i dag for at få mere information, eller ring til os og få en uforpligtende samtale.