Prøv en alternativ behandling af dit hold i ryggen

Hold i ryggen, hekseskud, lumbargo eller slet og ret lændesmerter er folkelidelser i Danmark. Mange danskere generes dagligt, og kan have svært ved at passe deres arbejde. Lidelserne er ofte svære at komme af med via de normale behandlingskanaler. Akupunktur er derfor et godt og efterhånden meget udbredt alternativ til  behandling af hold i ryggen.

Boel Akupunktur regnes blandt Europas førende på deres felt, men er hos de fleste nok mest kendt for at behandle sportsskader. Tidligere har de blandt andre arbejdet med Tour de France vinderne Bjarne Riis og Jan Ullrich. Men hos Boel, der har klinikker både i det midtjyske og i hjertet af København, arbejdes der også med problemer som diskusprolaps og gigt, forskellige former for rygsmerter samt andre såkaldte kroniske sygdomme som astma og mave-tarmsygdomme.

Akupunktur er behandling med tynde nåle, som stikkes ind i huden på særlige punkter på kroppen. Disse punkter kaldes akupunkturpunkter. Formålet er at genoprette kroppens normale energibalance. Hos Boel Akupunktur, der har eksisteret siden 1987, benytter metoder med rødder i både moderne- og traditionel kinesisk akupunktur. Dette bliver kombineret med egen erfaring og forskning. Når der behandles for hold i ryggen forventes der en hurtig bedring efter minimum et par behandlinger. Mærkes denne bedring ikke anbefales at stoppe behandlingen.