Din vej til behandling af slidgigt i ryggen

Boel Akupunktur er en af Europas førende klinikker inden for akupunkturbehandling, som hvert år får besøg af danskere, for hvem den almindelige lægevidenskab ikke har kunne tilbyde en tilstrækkelig behandling. De har afdelinger både midt på den jyske hede, samt i hjertet af storbyen, hvorfra de tilbyder behandling af en bred vifte af de mest udbredte lidelser, danskernes rammes af.

På deres hjemmeside finder du en række kategorier, som hver beskriver deres erfaringer med de skavanker, der kan behandles. De spænder vidt, fra menstrautionssmerter og migræne til åreforkalkning og discusprolaps. Fælles for skavankerne er, at de hæmmer hverdagen i sådan en grad, at der kræves effektiv behandling. Boel Akupunktur er særligt kendte for deres resultater med behandling af blinde og svagtsynede, samt af diverse sportsrelaterede skader.

Ønsker du en aftale hos Boel Akupunktur, kan du altid starte med en uforpligtende samtale med personalet, hvor du forklarer din situation og dine symptomer. Herefter planlægges dit behandlingsforl’b, som oftest ikke varer længere en 1-2 uger, før du vil se mærkbare resultater. På hjemmesiden kan du bl.a. også finde videoer, hvor tidligere patienter forklarer udviklingen under og efter deres behandling. Leder du efter behandling af slidgigt i ryggen  , er Boel Akupunktur ligeledes et godt sted at henvende sig.