Akupunkturen gav mig ny energi

Når ryggen værker, ødelægger det hele dagen. Hvis smerter og stivhed bliver ved, kan ens eksistens blive uudholdelig. Da jeg oplevede at jeg ikke længere kunne klare hverdagens almindelige opgaver, vidste jeg at jeg måtte finde en måde at leve med det på. En hverdag der skulle starte med smertestillende piller, var ikke holdbart i længden og min læge havde ikke nogen ideer til, hvordan jeg kom videre.

Det var først i en dagbladsartikel jeg lærte at akupunktur kunne nedsætte ens kroniske smerter betydeligt. Til at begynde med, var jeg ikke vild med sådan en slags behandling, men jeg prøvede en session og fandt ud af at det ikke var så slemt. Bedst af det hele var dog at jeg efter få sessions oplevede en betydelige forbedringer. Steder hvor jeg tidligere havde behov for smertestillende, kunne jeg nu overskue hele situationen med et smil.

Jeg lærte senere at akupunkturen har en 1700 år gammel historie og konstant har forfinet og forbedret sin metode. Danske Acunova er et præmieeksempel på hvordan akupunkturen har udviklet sig til et moderne og effektivt redskab. De moderne former for behandling som firmaet tilbyder, kan mindske dine rygsmerter, ligesåvel som andre lidelser. På deres hjemmeside http://acunova.dk/ kan man se meget mere om dem.